• Kooiker Logistiek

    Grou Bouwmaterialenvervoer|Distributievervoer|Geconditioneerd vervoer|Groupage|Levensmiddelendistributie|Stukgoedvervoer|Warehousing

Werken bij Kooiker Logistiek

Kooiker Logistiek is trots op hun werknemers. Zij zijn namelijk de motor van het bedrijf en daarom biedt Kooiker Logistiek hun de beste werkomgeving en voorwaarden. Heldere communicatie zorgt ervoor dat de werknemers altijd weten wat er speelt. Bovendien biedt Kooiker Logistiek een veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, én een goed salaris. Omdat ze continu een vooraanstaande rol in transport, warehousing en distributie willen blijven vervullen, is scholing van hun medewerkers belangrijk. Het logistieke landschap verandert immers voortdurend. Daarom kunnen de medewerkers rekenen op diverse mogelijkheden om zich door middel van opleidingen, cursussen en trainingen te blijven ontwikkelen. Ben jij klaar om in de dynamische wereld van logistiek te duiken? In vaste dienst, parttime of met een leuke bijbaan. Met jouw inzet verloopt de hele logistieke operatie soepel naar wens en breng je samen met je collega’s continu verbeteringen aan. Kom jij in het topteam van Kooiker Logistiek? Check dan hieronder de vacatures!
Meer over dit bedrijf
Kooiker Logistiek, opgericht in 1918, is een gerenommeerde en zelfstandige full service logistieke dienstverlener. Hun hoofdvestiging bevindt zich in Grou met vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden, Franeker, Drachten, Meppel, Deventer en Torún (Polen). Dankzij hun deskundige medewerkers en goed uitgeruste warehouses kunnen zij hoogwaardige logistieke diensten aanbieden in Noord-Nederland. Zij zijn zeer trots op onze laatste warehouses die gecertificeerd zijn met het prestigieuze BRC Storage & Distribution certificaat, evenals COKZ-, SKAL en AEO Safety-certificeringen. Als dynamisch transportbedrijf blijven ze steeds werken aan verbeteringen van hun service en kwaliteit die voldoet aan de allerhoogste normen. In transport, warehousing en distributie richten zij hun voornamelijk op voedingsmiddelen, dranken, de bouwsector, industrie, verpakkingen en agrarische bedrijven. Hun team van toegewijde, ervaren en enthousiaste professionals staat elke dag klaar om elke logistieke uitdaging aan te pakken en op te lossen. Kooiker Logistiek, een logische keuze!

Vacatures bij Kooiker Logistiek

Meer weten? Ik help je graag verder
Celine Hartog Medewerker mobiliteitscentrum