Homepage Ik zoek een leuke baan Maak kennis met bedrijven W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V.
  • W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V.

    De Meern Verhuisvervoer

Werken bij W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V.

W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V is een familiebedrijf waar de 3e generatie nu aan het roer staat. Samen met ongeveer 10 werknemers worden dagelijks alle opdrachten uitgevoerd. De werknemers worden niet gezien als standaard personeel maar onderdeel van hun verhuisfamilie. Ze helpen iedereen graag om zijn ontwikkeling te maken en zorgen voor branche gerelateerde opleidingen. Hun team is dan ook hecht en ze zorgen erg samen voor om alle opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren
Meer over dit bedrijf
90 jaar geleden begon het allemaal. Hoewel er veel veranderd is, is één ding altijd hetzelfde gebleven: zij zijn een familiebedrijf dat mensen blij maakt. Samen zorgen ze ervoor dat mensen weer een reden voor een feestje hebben als ze verhuizen. Hiervoor gebruiken ze 3 ingrediënten: Flexibiliteit: ze denken mee met hun klanten en spelen op hun behoeften in. Vertrouwen: zij komen bij hun klanten thuis en mogen aan hun kostbare spullen zitten. Dat mag alleen omdat ze erop vertrouwen dat ze zorgzame professionals zijn. Gewoon dóen: niet lullen maar poetsen. De meest gehoorde reacties zijn niet voor niets: “Gezellige mensen, hard gewerkt, niks was te lastig. W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, opslag en speciaal transport. Ze hebben een mooi en uitgebreid wagenpark van zowel bakwagens, containerwagens en bestelbusjes. Hun streven is om alle opdrachten met enthousiaste werkinzet en beleving uit te voeren en zo hun klanten te ontzorgen. hun standplaats is in De Meern (Utrecht) maar zij werken voornamelijk door heel Nederland maar ook internationaal als de opdracht daar om vraagt.

Vacatures bij W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V.

Meer weten? Ik help je graag verder
Angela Molenaar Adviseur Mobiliteitscentrum