Zoek naar de leukste bedrijven

Welk bedrijf past bij jou?

Zoek jij een leuke baan in transport en logistiek? Bijvoorbeeld als chauffeur, magazijnmedewerker of planner? Of doe je liever iets anders? Een toffe baan gaat niet alleen om wát je doet, maar ook wáár je iets doet. Iedereen is anders. De een vindt het leuk om in een groot bedrijf te werken, en de ander heeft liever een wat kleiner bedrijf. Welk bedrijf past bij jou?

Ontdek beroepen in transport en logistiek

Welke leuke baan past bij jou?

Houd je van je vrijheid? Dan is vrachtwagenchauffeur echt iets voor jou. Of ben je een echte regelneef? Dan word je gelukkig van een baan als planner. Jij regelt alles tot in de puntjes. Natuurlijk is er veel meer mogelijk in de wereld van transport en logistiek.

Zoek je werk? Schrijf je in!

Stel jezelf voor aan jouw nieuwe werkgever

Wat voor leuke baan zoek jij? Wat kun je goed, en wat wil je precies? Maak een profiel aan. Zo kunnen bedrijven jou vinden. En hebben ze een leuke vacature? Dan krijg jij een belletje!

Transport en logistiek: je kunt veel kanten op

Vind jouw ideale nieuwe werkgever

Wil je weten welk bedrijf écht bij jou past? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar alle deelmarkten in de sector transport en logistiek? Dan is het slim om de bedrijfsprofielen te checken. Want per deelmarkt ziet je werkdag er heel anders uit. Op een profiel lees je wat het bedrijf doet. En via foto’s en filmpjes kun je de sfeer een beetje proeven. Zo maak je de juiste keuze.

Wat doet het Mobiliteitscentrum voor jou?

Dé plek waar werkzoekenden en bedrijven elkaar ontmoeten

Wij brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar in de sector transport en logistiek. Zoek je een nieuwe baan? Bijvoorbeeld als chauffeur, kraanmachinist, verhuizer, planner (mbo en hbo), logistiek medewerker of logistiek leidinggevende (mbo en hbo)? Dan begeleiden we je daarbij. Wij helpen je aan werk.

Meer uit jezelf halen? Ga voor het opleidingsbudget!

Wil je jezelf ontwikkelen? Wil jij meer uit jezelf halen? Volg dan een opleiding. Je bent niet de enige, want zo’n 42% van alle werknemers in transport en logistiek volgt een opleiding (of wil dat doen). Maar leren kost tijd en geld. En je opleiding moet je wel kunnen combineren met je werk én je privéleven. Logisch dat je dan allemaal vragen hebt. Want hoe pak je dat allemaal aan? Stel al je vragen aan ons opleidingsloket. Wist je trouwens dat je ook subsidie kunt aanvragen voor jouw opleiding? Opleidingen tot 2.500 euro krijg je helemaal vergoed!