Homepage Ik zoek een leuke baan Ontdek beroepen Overzicht beroepen

Werken in transport en logistiek

Welke baan past bij jou?

Ben je graag onderweg? Dan zie jij jezelf misschien wel als vrachtwagenchauffeur al hoog in je vrachtwagen zitten. Of bezorg je als koerier liever pakketten in een kleinere bestelbus? Je kunt natuurlijk ook op kantoor werken: als planner stippel je de beste route uit. Of werken in een magazijn of distributiecentrum. Als logistiek medewerker maak je goederen verzendklaar. En als logistiek supervisor? Dan plan je en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Welke baan past bij jou?
Vrachtwagenchauffeur
Als vrachtwagenchauffeur ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen. Je bent ook het visitekaartje van het bedrijf. Hou jij van rijden en onderweg zijn? Dan is dit beroep iets voor jou. 
Logistiek medewerker
Als logistiek medewerker werk je in een warehouse. Je houdt je bezig met bijvoorbeeld lossen, controleren, inslaan en inventariseren van goederen. Werk je graag in teamverband en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is dit beroep iets voor jou. 
Planner
Als planner selecteer je de juiste vervoersmiddelen, je benut de laadruimte optimaal, je stippelt de beste route uit, én je zoekt de juiste chauffeur uit. Ben je Pietje precies en hou je goed overzicht? Da is dit beroep iets voor jou. 
Logistiek supervisor
Een goede planning maken is soms best even puzzelen, maar als logistiek supervisor regel jij het. Je geeft leiding in een magazijn of distributiecentrum. Dankzij jou loopt alles op rolletjes. Werk je graag in teamverband en weet je mensen te motiveren? Dan is dit beroep iets voor jou. 
Koerier
Als koerier of pakketbezorger rijd je heel Nederland door. Je bezorgt niet alleen allerlei post en pakketten, maar ook een glimlach op het gezicht van je klanten. Ben je klantvriendelijk en zit het wel goed met je communicatie eigenschappen? Dan is dit beroep iets voor jou. 
Verhuizer
Je werk als verhuizer is afwisselend en uitdagend. Geen dag werk je op één plek: je werkt steeds in een ander huis of kantoor. Ook heb je altijd te maken met andere mensen. Elke dag is anders. Vind jij het leuk om de handen uit je mouwen te steken? Word dan verhuizer! 
Kraanmachinist
Torenkraan of mobiele kraan: als kraanmachinist werk je op grote hoogte. Vanuit je cabine verplaats je grote en zware dingen naar de juiste plek. Zo hijs je bouwmaterialen op pallets, maar je doet ook zelf kleine onderhoudswerkzaamheden. Jouw werk? Dat zit vol uitdagingen. Word kraanmachinist!  

Meer weten?

Bel of mail ons dan: 088-2596106 of stuur een bericht. Wij helpen je graag verder op weg.