Homepage Ik zoek een leuke baan Vind werk Presenteer jezelf

Presenteer jezelf

Jouw route naar een nieuwe baan

STL is een kei in het koppelen van werkgever en werknemer. We doen dit al jaren met groot succes. We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Waar je direct in dienst kan. Ja, je leest het goed; wordt je aangenomen, dan teken je direct een contract bij je werkgever. Geen verplichtingen naar ons.

Je kunt natuurlijk zelf onze vacaturebank in de gaten houden. Dan is het ook makkelijk om een job alert in te stellen. Hiermee weet je direct wanneer er een geschikte vacature op jou wacht.

Wij nodigen je vooral uit om je ook bij ons in te schrijven. Dan weten we je snel te vinden. Je kunt een stapje verder gaan door je actief aan te bieden als werkzoekende op onze website. Hierdoor ben je snel vindbaar voor jouw mogelijk nieuwe werkgever.

Profiel maken

Hoe werkt het?

Jezelf voorstellen aan je toekomstige werkgever. Dat kan! Maak een profiel aan en wordt hiermee vindbaar voor werkgevers. Zie het als je online CV en motivatie inéén. Hiermee krijgt een werkgever gelijk een goede indruk van je. En wie weet volgt er een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Schrijf je in. Ben je al bekend bij STL, log dan in en maak vandaag jouw profiel nog compleet. 

Liever een anoniem profiel? Dat kan ook.

We adviseren je altijd om een profiel aan te maken. Zo weten wij wat je zoekt en bij je past. En kunnen we nog gerichter voor je zoeken naar een passende vacature. Wil je liever niet dat jouw profiel voor anderen zichtbaar is? Dus niet zichtbaar voor werkgevers? Dat kan natuurlijk. Je geeft dit online aan bij het maken van je profiel. Zo waarborgen we jouw privacy. 

OVER HET MOBILITEITSCENTRUM VAN STL

Heb je vragen?

Bel of mail ons dan: 088-2596106 of stuur een bericht. Wij helpen je graag verder op weg.